درباره ما

شرکت پرشین ترافل مفتخر است بدون نیاز به کشور های خارجی، دانش مورد نیاز تولید و تکثیر نهال های بارورشده را کسب نماید و هم اکنون جزو ده کشور اول دنیا با تکیه بر دانش داخلی، آماده تولید این نوع نهال ها می باشد و آرزوی ما خدمت رسانی به کشور و مردم و آیندگان می باشد.


( با همدیگر رشد کنیم )

کشاورزی ترافل یک فعالیت نوظهور است وکشت ترافل ها در باغ های مدیریت شده به یک جایگزین مهم کشاورزی در مناطق روستایی تبدیل شده است .تولید ترافل های وحشی به دلیل ارزش بالای بازار آن کاهش پیدا کرد اما توسعه روش های نگهداری و پرورش گیاهان زراعی باعث رشد موفقیت آمیز آن در طی چند دهه گذشته شده است. ترافل ها از گونه قارچ هایی هستند که در مزارع پرورش می یابند و در صورت موفقیت سودهای بزرگی به همراه می آورند. قارچهاي ترافل، به گروهي از قارچهاي خوراكي بسيار لذيذ اطلاق ميگردد كه اغلب زير سطح خاكهايي كه داراي بافت نرم و آهكياند، يافت ميگردد. این گونه قارچها اندام بارده خود را در زیر زمین تولید میکنند و دارای روابط میکوریزی با بعضی گیاهان میباشند به همين علت، تحت عنوان قارچهاي دنبلان زير زميني نيز مشهور ميباشند. قارچهای جنس توبر قارچ میکوریزه هستند .این یک ویژگی اساسی برای درک ترافل ها است زیرا قارچ های میکروریزی در همزیستی با گیاهان زنده زندگی می کنند و نمی توانند چرخه زندگی خود را بدون کربوهیدرات هایی که از گیاه میزبان دریافت می کنند تکمیل کنند

اولین تولید کننده نهال های باغی و جنگلی میکوریزه شده با قارچ ترافل در کشور

شرکت نهالستان پرشین ترافل با بهره گیری از متخصصان و صاحب نظران در حوزه جنگلداری و جنگل کاری، کشاورزی و باغبانی و با همکاری موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان، سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان و با دادن ایده ای نوآورانه به سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور و وزارت جهاد کشاورزی، همگام با سایر دولت های اروپایی در این مسیر قدم نهاده است. ایده نوآورانه این شرکت، تولید نهال های بارور شده با اسپور قارچ ترافل در جنس های بلوط، کاج، فندق بوده و سپس برداشت اصولی آن از سطح جنگل به کمک سگ های آموزش دیده ترافل یاب این شرکت بسته بندی بهداشتی و صادرات آن با برند داخلی می باشد. قارچ ترافل یکی از گرانترین قارچ های جهان می باشد و به عنوان الماس سیاه معرفی می شود. یکی از خاستگاه های اصلی این قارچ جنگل های استان گلستان بویژه منطقه شرقی آن می باشد که با هجوم مردم، هرساله میزان برداشت آن از سطح جنگل کم و کمتر می شود. با اجرای این طرح، تولید قارچ استمرار یافته و در آینده نیز حفظ می شود.